28.5.12

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΕΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ
     Στις 01/05 το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δημοσίευσε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία 12 ιερόδουλων που σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας ήταν θετικές στο τεστ για τον ιό HIV. Κατόπιν δύο ημερών ο αριθμός τους αυξήθηκε σε 17. Τον επί ημερών δημόσιο διασυρμό ακολούθησε και η ποινική τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για "βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων γυναικών".
            Μετά τις επιχειρήσεις σκούπα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ του ολοκληρωτικού σκηνικού ,των πράξεων καταστολής, στιγματισμού και διαπόμπευσης έχει προστεθεί τον τελευταίο καιρό. Η διαπόμπευση αρχικά μιας και εν συνεχεία άλλων 16 οροθετικών ιερόδουλων ήταν ένα μέσο προεκλογικής εκστρατείας, εξάπλωσης ρατσισμού, δημιουργίας ενός κλίματος πανικού και εκφασισμού της κοινωνίας.
            Η πρωτότυπη μεν αλλά δοκιμασμένη δε συνεργασία του Υ. ΠΡΟ. ΠΟ. με το υπουργείο Υγείας και τα ΜΜΕ εγκαθιδρύει μια νέα διάσταση στην γνωστή συνταγή της κρατικής καταστολής : τον βιολογικό τρόμο. Δελτία της αστυνομίας και των υπηρεσιών υγείας στόλιζαν καθημερινά τα δελτία ειδήσεων στοχευμένα σε μία προεκλογική περίοδο. Οι Λοβέρδος και Χρυσοχοϊδης, συνεργαζόμενοι κατασκευάζουν ένα κοινό εχθρό στο πρόσωπο των ιερόδουλων, δηλώνοντας ότι : ¨είναι ανάγκη να απελαθούν οι αλλοδαπές ιερόδουλες φορείς του AIDS, προκειμένου να πάψουν να συνιστούν απειλή για την ελληνική οικογένεια". Ωστόσο, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι συλληφθείσες γυναίκες, ήταν Ελληνίδες τοξικομανείς οι οποίες αντί να οδηγηθούν σε κέντρα θεραπείας, προφυλακίστηκαν. Ξεχωρίζοντας λοιπόν τους νόμιμους και "καλούς" από τους παράνομους και "κακούς", ο απώτερος συσχετισμός που επιδιώκουν είναι η δαιμονοποίηση των μεταναστών ως ''υγειονομικές βόμβες''.
Η κρατική υποκρισία καλά κρατεί…
Πρέπει πάση θυσία να πειστούμε πως για το δουλεμπόριο γυναικείας σάρκας δεν φταίνε ούτε οι δουλέμποροι-νταβατζήδες, ούτε τα κρατικά-αστυνομικά κυκλώματα που τους προστατεύουν, ούτε οι ..αξιοσέβαστοι "πελάτες- οικογενειάρχες"!
Συντεταγμένα στο χορό της παραπληροφόρησης προσπαθούν να μας πείσουν πως για όλα φταίνε αποκλειστικά οι μετανάστριες που αν απελαθούν θα λυθούν όλα τα προβλήματα!
Στο απυρόβλητο βέβαια αφήνουν εξίσου υποκριτικά τους “ευυπόληπτους” πορνοπελάτες…  
Ήρθε η ώρα οι σύζυγοι και τα παιδιά των.. "οικογενειαρχών- πελατών" να αναρωτηθούν...
 Μήπως τελικά ο άνθρωπός σας...βιάστηκε παρά την θέλησή του από την "αλλοδαπή ιερόδουλη";
Τέλος, για να κρατήσουν την βιτρίνα της πόλης καθαρή, δεν διστάζουν να "ξεπαστρέψουν" όσους αντιδρούν και όσους περισσεύουν, παράλληλα με το να κρατάνε τις κοινωνικές ομάδες απασχολημένες με το να καννιβαλίζονται μεταξύ τους. Η ποινικοποίηση κάθε μορφής παρέκκλισης (άστεγοι, ψυχιατρικοί ασθενείς, τοξικοεξαρτημένοι) έχει ως σκοπό την διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας του εμπορικού κερδοσκοπικού κέντρου.                                                                          
Αυτόνομη Συλλογικότητα Φοιτητών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου